Solax Triple Power T-BAT H5.8 Elsődleges akkumulátor (T58 Master Pack)

Gyártó:
Solax Triple Power nagyfeszültségű akkumulátor. Az új 5,8 kWh-s modell a legmodernebb LFP technológiát használja, amely biztonságosabb telepítést és szélesebb hőmérsékleti tűréshatárokat biztosít. A 10 év garanciával és 90%-os kisülési mélységgel rugalmas, praktikus és nagy teljesítményű energiatárolási megoldás. Mester (Master)
Cikkszám: SLX-T58-MP
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes házhozszállítás
1.186.402 Ft (934.175 Ft + ÁFA)
- +
Menny.:db
EZEKET A SZOLGÁLTATÁSOKAT A TEMRÉK MELLÉ ADJUK:

 Versenyképes árak
 Rugalmas kézbesítés
 Akár 1 napos szállítás
 Napelemekre 10 db-tól, minden másra ingyenes szállítás
 Projekt kedvezmények
 Szakértői ügyfélszolgálat 8-16-ig
 Családi vállalkozás, több mint 30 év szakmai tapasztalattal
 Garantált visszahívás!
 Környezetbarát megoldások
 Banki átutalás
 Készpénzes fizetés

Leírás

A SolaX Power rendkívül kompatibilis és hatékony Triple Power nagyfeszültségű akkumulátor-megoldása. A SolaX által tervezett és gyártott új akkumulátor-modell 5,8 kWh kapacitással rendelkezik. A legújabb lítiumvas-foszfát (LFP) technológia beépítésével a Triple Power akkumulátor biztonságosabb telepítést és szélesebb hőmérséklettűrést biztosít. A 10 év garanciával és 90%-os kisülési mélységgel büszkélkedő akkumulátor sokoldalú, megbízható és nagy teljesítményű energiatárolási megoldás.

Főbb jellemzők

  • Többféle kommunikációs interfész: Az akkumulátor több kommunikációs interfésszel van felszerelve, ami lehetővé teszi a különböző energiagazdálkodási rendszerekkel való zökkenőmentes integrációt, valamint a hatékony felügyeletet és vezérlést.
  • IP65 védelmi szint: Az IP65 védelmi szintnek köszönhetően a Triple Power akkumulátor kiválóan ellenáll a por és a víz behatolásának, így beltéri és kültéri telepítésre egyaránt alkalmas. Ez biztosítja a hosszú távú teljesítményt és tartósságot még kihívást jelentő környezetben is.
  • Automatikus energia-visszatöltési technika: Az innovatív Auto Power Replenishment technológia a töltési és kisütési ciklusok intelligens kezelésével optimalizálja az energiafelhasználást. Segít maximalizálni az akkumulátor hatékonyságát és meghosszabbítja az általános élettartamát.

Telepítés és biztonság

  • Padlóra vagy falra szerelés: A Triple Power akkumulátort úgy tervezték, hogy könnyen telepíthető legyen, és rugalmasan kínálja a padlóra és a falra szerelés lehetőségét is. Ez az alkalmazkodóképesség lehetővé teszi a különböző terekbe való kényelmes beépítést, optimalizálva a helykihasználást.
  • Hosszú élettartam: A fejlett LFP technológiának köszönhetően a Triple Power akkumulátor több mint 6000-szeres, meghosszabbított élettartamot biztosít. Ez a kivételes élettartam hosszú távú megbízhatóságot és költséghatékonyságot biztosít a felhasználó számára.
  • Legbiztonságosabb LiFePO4 akkumulátor: A lítiumvas-foszfát (LiFePO4) kémia kiváló biztonsági jellemzőiről ismert, és az akkumulátor erre a technológiára épül. Kiváló hőstabilitást, a termikus elszabadulás csökkentett kockázatát és továbbfejlesztett biztonsági funkciókat kínál, így biztosítva a felhasználók számára a nyugalmat.

Akkumulátor-kezelő rendszer (BMS)

Az akkumulátorkezelő rendszer (BMS) olyan alapvető fontosságú komponens, amely biztosítja az újratölthető akkumulátorok hatékony és biztonságos működését. A BMS létfontosságú szerepet játszik a rendszerben lévő akkumulátorcsomag(ok) kezelésében és védelmében.

Speciális funkciók

  • 90%-os kisülési mélység (DOD): 90%-os kisülési mélységet tesz lehetővé, így a felhasználóknak több felhasználható energiatárolási kapacitást biztosít. Ez növeli az általános teljesítményét és maximalizálja a tárolt energia kihasználását.
  • Magas töltési hatékonyság:A 99%-os faradikus töltési hatékonysággal optimalizálja a töltési folyamatot, minimalizálja az energiaveszteségeket és maximalizálja az akkumulátorban tárolt energia mennyiségét.
  • Az akkumulátor körkörös hatékonysága: Lenyűgöző, 95%-os akkumulátor ciklus hatékonyságot ér el, így minimális energiaveszteséget biztosít a töltések és kisütések során. Ez a hatékonyság hozzájárul az általános energiamegtakarításhoz és a rendszer jobb teljesítményéhez.

Műszaki adatok

 

T-BAT H 5.8

Névleges feszültség 115.2 V
Üzemi feszültség 100 - 131 V
Akkumulátor típus Li-ion (LFP)
Teljes kapacitás 5.8 kWh
Használható kapacitás 5.2 kWh
Faradikus töltési hatásfok 99 %
Akkumulátorkapacitás 95 %
Normál teljesítmény 2.9 kW
Maximális teljesítmény 4 kW
Ajánlott töltési/kisütési áram 25 A
Maximális töltési/kisütési áram 35 A
Rövidzárlati áram 760 A
Ciklusos élettartam >6000 ciklus
Garancia 10 év
   
Elérhető üzemi hőmérséklet-tartomány 0-tól 55-ig
Teljes terhelésű üzemi hőmérséklet-tartomány 5-től 48-ig
Páratartalom 4-100 % (kondenzáció)
Magasság 2000 alatt
Védelem IP55
   
Rendszer az inverterhez  CAN2.0
Akkumulátor és akkumulátor/BMS között RS485
Adatgyűjtő port /FW UPDATE CAN2.0
Fő vezérlő munkamódjelző  1 LED
Fő vezérlő kapacitásjelző 4LED (25%, 50%, 75%, 100%)
Akkumulátor modul LED 2 LED
Ujraindítás 1 LED
ON/OFF kapcsoló Gomb
   
Méret 474 x 193 x 708 mm
Tömeg 72.2 kg

 

Kapcsolódó termékek

Solax Triple Power T5.8 Másodlagos akkumulátor (T58 Slave Pack)

Raktáron
Cikkszám: SLX-T58-SP
1.020.858 Ft (803.825 Ft + ÁFA)
Gyártó: SolaX Power
Gyártó cikkszám:
SLX-T58-SP