A gyártóról - Viessmann

A családi vállalkozásként működő Viessmann több mint egy évszázada van jelen a fűtési iparban. Johann Viessmann 1917-ben kezdte a vállalatot, és jelenleg a Viessmann család negyedik generációja vezeti a céget. Ma a legkorszerűbb, környezetbarát fűtési megoldások ismert szállítója. A Viessmann a megbízhatóság, a megbízhatóság és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségének köszönhetően piacvezetővé vált a fűtési ágazatban.


Kazánok, napkollektoros és napelemes rendszerek, hőszivattyúk, lakossági szellőztetők és sok más termék kapható a Viessmanntól. A termékek előállítása során kiváló minőségű anyagokat használnak, hogy biztosítsák a hosszú élettartamot és a teljesítményt, ugyanakkor megfeleljenek az egyes ügyfelek egyedi igényeinek. A felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a lehető legjobb megoldást kapják fűtési igényeikre, mivel a vállalat folyamatosan kutat és fejleszt új és kreatív technológiákat.

A Viessmann fenntarthatóságra való összpontosítása mind a működésében, mind a termékeiben megmutatkozik. A vállalat fűtési termékei nagyfokú környezettudatossággal és hatékonysággal készülnek, ami hozzájárul az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez és a természeti erőforrások megőrzéséhez. Emellett a Viessmann folyamatosan keresi az új megközelítéseket a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére és a környezeti hatások mérséklésére. Létesítményei működtetéséhez például a vállalat újrahasznosítási programokat, energiahatékony termelési technikákat és alternatív energiaforrásokat vezetett be.


A vállalkozás elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinek a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa. A vállalat műszaki támogató személyzetét magasan képzett szakemberek alkotják, akik mindig készek segíteni az ügyfeleknek bármilyen problémával vagy kérdéssel kapcsolatban. 

A vállalkozás számos humanitárius programban vesz részt, és a világ javításán dolgozik. A Viessmann folyamatosan keresi a módját annak, hogy visszaadjon és jót tegyen, legyen szó a helyi közösségek támogatásáról, a környezet védelméről vagy a fenntartható fűtési megoldások népszerűsítéséről. A vállalat gyakran szponzorál jótékonysági eseményeket, részt vesz azokon, és támogatja a regionális szervezeteket és projekteket, amelyek célja a helyi lakosok életszínvonalának emelése.

Összefoglalva, a Viessmann a legmodernebb és környezetbarát fűtési megoldások egyik legnagyobb gyártója. A Viessmann a minőségre, a megbízhatóságra, az ügyfélszolgálatra és a fenntarthatóságra nagy hangsúlyt fektetve segít meghatározni a fűtés jövőjét és egy jobb világot építeni mindenki számára. A Viessmann rendelkezik azokkal az árukkal és tudással, amelyekkel teljesítheti igényeit és segíthet céljai elérésében, függetlenül attól, hogy fűtési megoldást keres lakóhelye, telephelye vagy közössége számára. A kiválóság iránti elkötelezettségével a Viessmann még hosszú éveken át kiemelkedő pozíciót fog elfoglalni a fűtési ágazatban.