Fujitsu termékek

A Fujitsu General, amely 1960 óta úttörő szerepet tölt be a légkondicionáló iparban, mára globális vezető vállalattá fejlődött, gazdag innovációs múlttal. Első piaci kitörésünk egy ablakra szerelhető hűtőberendezés bevezetésével kezdődött Japánban, majd 1971-ben Kuwaitba is kiterjesztettük tevékenységünket, ahol légkondicionálóink szélsőséges körülmények között is ellenállónak bizonyultak, megszilárdítva jelenlétünket a Közel-Keleten.

Az elmúlt hatvan év során az úttörő technológiák és tervezési fejlesztések iránti elkötelezettségünk az iparág élvonalába repített minket Európában, Japánban, a Közel-Keleten és Óceániában. Az amerikai és ázsiai piacokon terjeszkedve ma már változatos termékpalettát kínálunk, a kompakt lakossági légkondicionálóktól a nagy épületekbe szánt kifinomult multi-split, változó hűtőközeg-áramlású (VRF) rendszerekig.

A lakossági szektorban a hatékonyságra és kényelemre való összpontosításunk olyan innovációkat eredményezett, mint az emberi érzékelők, a Lambda hőcserélők és az öntisztuló szűrők. A nocria® sorozat bevezetése megkérdőjelezte a klímaberendezések sztereotípiáit, a legújabb nocria X modell DUAL BLASTER légáramlás-szabályozással rendelkezik az optimális hőmérsékletelosztás érdekében.

A légkondicionálóink az AI és IoT technológiák beépítésével fejlődtek, automatikusan alkalmazkodva a felhasználói szokásokhoz és a környezeti feltételekhez. Emellett az energiahatékonyságot előtérbe helyező modellek fejlesztésével a globális felmelegedéssel kapcsolatos aggályokat is kezeljük.

A kereskedelmi térben a multi-split VRF légkondicionálóink világszerte népszerűvé váltak energiahatékonyságuk és testreszabhatóságuk miatt. Célunk, hogy még nagyobb részesedést szerezzünk a globális piacból azáltal, hogy a hűtési ciklus vezérlésére és a légáramlásra vonatkozó fejlett technológiákat beépítjük a jövőbeni kínálatunkba.

A légkondicionáláson túl a Fujitsu General különböző ágazatokban tevékenykedik, beleértve a légszagtalanító eszközöket és az információs és kommunikációs rendszereket. Tűz- és katasztrófaelhárító rendszereink átfogó megoldásokat kínálnak az önkormányzatoknak, biztosítva a polgárok biztonságát és védelmét.

Az elektronikus eszközök üzletágában kamerákat, elektronikus alkatrészeket és félig összeszerelt alkatrészeket gyártunk. A saját képfeldolgozási technológiával felszerelt, autóba épített kameráink vezető szerepet töltenek be az iparágban, hozzájárulva a fejlett vezetőtámogató rendszerekhez. Az ökológiai fenntarthatóságot támogató, energiahatékony alkatrészeket és környezetvédelmi berendezéseket is szállítunk.

Az Iwate prefektúrában, Ichinoseki Cityben található Fujitsu General Electronics központi szerepet játszik az elektronikus eszközökkel kapcsolatos üzletágunkban. Ügyfélközpontú megközelítéssel figyelünk a globális visszajelzésekre, folyamatosan fejlesztjük termékeinket és fenntartjuk versenyelőnyünket.

A jövőbe tekintve a Fujitsu General továbbra is elkötelezett a kíváncsiság és a szenvedélyes termékfejlesztés iránt, azzal a céllal, hogy világszerte megfeleljen és túlszárnyalja ügyfeleink elvárásait, miközben garantálja a biztonságot.

Rendezés:
Gyártó: Fujitsu

Fujitsu Waterstage Comfort osztott hőszivattyú (5-10kW)

Fujitsu Waterstage Comfort osztott (split) kivitelű levegő-víz hőszivattyú, R32 hűtőközeggel, 1 fázisú. Fűtésre és melegvíz-készítésre alkalmazható. Elérhető 5kW, 6kW, 8kW és 10kW-os kivitelekben.
1.903.730 Ft -tól (1.499.000 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
SZFUHO-1
Gyártó: Fujitsu

Fujitsu Waterstage Comfort osztott hőszivattyú beépített 190l HMV tárolóval (5-10kW)

Fujitsu Waterstage Comfort osztott (split) kivitelű levegő-víz hőszivattyú, R32 hűtőközeggel, beépített 190 literes HMV tárolóval, 1 fázisú. Fűtésre és melegvíz-készítésre alkalmazható. Elérhető 5kW, 6kW, 8kW és 10kW-os kivitelekben.
3.046.730 Ft -tól (2.399.000 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
SZFUHO-2
Gyártó: Fujitsu

Fujitsu Waterstage High Power V2 osztott hőszivattyú (11-16kW)

Fujitsu Waterstage High Power V2 osztott (split) kivitelű levegő-víz hőszivattyú, R410A hűtőközeggel, 1 vagy 3 fázisú. Fűtésre és melegvíz-készítésre alkalmazható. Elérhető 11kW, 14kW és 16kW-os kivitelekben.
2.792.730 Ft -tól (2.199.000 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
SZFUHO-3
Gyártó: Fujitsu

Fujitsu Waterstage High Power V2 osztott hőszivattyú beépített 190l HMV tárolóval (11-16kW)

Fujitsu Waterstage High Power osztott (split) kivitelű levegő-víz hőszivattyú, R410A hűtőközeggel, beépített 190 literes HMV tárolóval, 1 vagy 3 fázisú. Fűtésre és melegvíz-készítésre alkalmazható. Elérhető 11kW, 14kW és 16kW-os kivitelekben.
3.808.730 Ft -tól (2.999.000 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
SZFUHO-4
Gyártó: Fujitsu

Fujitsu Waterstage Super High Power osztott hőszivattyú (15-17kW)

Fujitsu Waterstage Super High Power osztott (split) kivitelű levegő-víz hőszivattyú, R410A hűtőközeggel, 1 vagy 3 fázisú. Fűtésre és melegvíz-készítésre alkalmazható. Elérhető 15kW, 16kW és 17kW-os kivitelekben.
3.681.730 Ft -tól (2.899.000 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
SZFUHO-5
Gyártó: Fujitsu

Fujitsu Waterstage Super High Power osztott hőszivattyú beépített 190l HMV tárolóval (15-17kW)

Fujitsu Waterstage Super High Power osztott (split) kivitelű levegő-víz hőszivattyú, R410A hűtőközeggel, beépített 190 literes HMV tárolóval, 1 vagy 3 fázisú. Fűtésre és melegvíz-készítésre alkalmazható. Elérhető 15kW, 16kW és 17kW-os kivitelekben.
5.078.730 Ft -tól (3.999.000 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
SZFUHO-6