SolaX Power termékek

A Solax Power a napelemes inverterek és energiatárolási megoldások vezető gyártója. A 2010-ben alapított vállalat székhelye Kínában található, irodákkal Ausztráliában, Európában és az Egyesült Államokban. Világszerte több mint 1,5 millió invertert értékesítettek, és megbízható névnek számítanak a napenergia-iparban.

 

A Solax Power számos terméket kínál, többek között egyfázisú és háromfázisú napelemes invertereket, hibrid invertereket és akkumulátortároló rendszereket. Termékeiket lakossági, kereskedelmi és ipari alkalmazásokhoz tervezték, és hatékonyságukról, megbízhatóságukról és egyszerű használatukról ismertek.

 

A vállalat küldetése, hogy a megújuló energiát mindenki számára elérhetőbbé tegye. Hisznek abban, hogy a napenergia a fenntartható jövő kulcsa, és céljuk, hogy világszerte segítsék az embereket a tiszta energiára való átállásban. A Solax Power ezt úgy éri el, hogy kiváló minőségű, megfizethető és könnyen telepíthető termékeket gyárt.

 

Az egyik ok, amiért jó a Solax Power termékeit vásárolni, az a minőség iránti elkötelezettségük. A vállalat nagymértékben fektet be a kutatásba és fejlesztésbe, hogy termékeik a legmagasabb színvonalat képviseljék. Szigorú minőségellenőrzési folyamatot is alkalmaznak, minden terméküket széles körű tesztelésnek vetik alá, mielőtt piacra dobják.

 

A minőségre való összpontosítás mellett a Solax Power elkötelezett a kiváló ügyfélszolgálat biztosítása mellett is. Átfogó garanciát és értékesítés utáni támogatást nyújtanak, hogy ügyfeleik elégedettek legyenek termékeikkel.

 

A Solax Power-től való vásárlás másik előnye a versenyképes árképzés. A vállalat megfizethető megoldásokat kínál, amelyek megkönnyítik a háztulajdonosok és a vállalkozások számára a tiszta energiára való áttérést. Ez hozzájárult ahhoz, hogy a napenergia világszerte egyre szélesebb rétegek számára váljon elérhetővé.

 

Összességében a Solax Power egy jó hírű és innovatív vállalat, amely jelentősen hozzájárult a napenergia-iparhoz. A minőség, a megfizethetőség és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségük megbízható választássá tette őket azok számára, akik napenergiába szeretnének befektetni.

 

 

Rendezés:
Gyártó: SolaX Power

Solax Power X3-HYBRID-D hibrid inverter (5-15kW)

Solax Power hibrid háromfázisú inverter, amely a napelem modulok által termelt egyenáramot váltóárammá alakítja és az elektromosságot az elektromos hálózatba táplálja. Elérhető 5/6/8/10/12/15 kW teljesítménnyel. Akkumulátor befogadására képes inverter
689.769 Ft -tól (543.125 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
SZSPIN-1
Gyártó: SolaX Power

Solax Power Pocket WiFi V3.0

A SolaX Power Pocket Wifi V3.0 stabil adatátvitel, jó megbízhatóság a gyártó invertereihez. Egyszerű Plug & Play telepítés.
13.827 Ft (10.888 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
Pocket WiFi V3.0
Gyártó: SolaX Power

Solax Triple Power T5.8 Másodlagos akkumulátor (T58 Slave Pack)

Solax Triple Power nagyfeszültségű akkumulátor. Az új 5,8 kWh-s modell a legmodernebb LFP technológiát használja, amely biztonságosabb telepítést és szélesebb hőmérsékleti tűréshatárokat biztosít. A 10 év garanciával és 90%-os kisülési mélységgel rugalmas, praktikus és nagy teljesítményű energiatárolási megoldás. Szolga (Slave) 
1.020.858 Ft (803.825 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
SLX-T58-SP
Gyártó: SolaX Power

Solax Triple Power T-BAT H5.8 Elsődleges akkumulátor (T58 Master Pack)

Solax Triple Power nagyfeszültségű akkumulátor. Az új 5,8 kWh-s modell a legmodernebb LFP technológiát használja, amely biztonságosabb telepítést és szélesebb hőmérsékleti tűréshatárokat biztosít. A 10 év garanciával és 90%-os kisülési mélységgel rugalmas, praktikus és nagy teljesítményű energiatárolási megoldás. Mester (Master)
1.186.402 Ft (934.175 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
SLX-T58-MP