A gyártóról - Fisher

A Fisher márkát Magyarországra a Columbus Klímaértékesítő Kft. hozza el, mint a klímamegoldások egyik vezető márkáját. A légkondicionáló berendezések, hőszivattyúk és szakértelmet igénylő termékek specialistájaként a Fisher a hivatalos viszonteladókon és megfelelő képesítéssel rendelkező telepítőkön keresztül biztosítja az optimális kényelmet.


Kereskedelmi és mérnöki háttérünk támogatja az független kivitelezőket és értékesítő partnereinket, így garantálva a Fisher termékek kiváló minőségét és telepítését. Rendszeres képzéseinkkel lehetőséget teremtünk a Fisher viszonteladóknak arra, hogy szintet lépjenek és kiválóságot nyújtsanak, biztosítva ezzel a nyugalmat. A felhasználóbarát termékeink, mint például a mobil klímák, légtisztítók vagy párátlanítók, közvetlenül is megvásárolhatók a Fisher klíma magyarországi importőrétől.


A Fisher célja, hogy a felhasználók jó közérzetét tiszta levegővel, kellemes hőmérséklettel és optimális páratartalommal segítse elő változatos környezetekben.


Klímatermékeink a világ három kulcsfontosságú régiójában készülnek - Koreában, Thaiföldön és Kínában - és kiváló portfóliót képviselnek olyan kínai gyárakban, ahol több mint 100 ismert márka termékei is készülnek. Ez a kivételes háttér garantálja a Fisher termékek kiváló minőségét.


A Fisher Klíma széles skálájú megoldásokat kínál megbízható és energiahatékony klímaberendezésektől egészen a népszerű extra funkciókig. A termékpalettánkon kívül hőszivattyúkat, párátlanítókat, légtisztítókat, légfüggönyöket, fan-coilokat, hővisszanyerős szellőztetőket, folyadékhűtőket és VRF rendszereket is talál a Fisher klíma választékában.


A Fisher-nél a vásárlói elégedettség az elsődleges. 2021-ben a Superbrands díjat már negyedik éve kapta meg a Fisher klíma, tovább erősítve a minőséget és a fogyasztói bizalmat több mint 90 országban.


2018 óta meteorológus Lajos Németh a Fisher márka hazai nagykövete, aki elismeri a klímatudatos választások fontosságát a globális felmelegedés kihívásaival szemben. A Fisher klíma termékei a szélsőséges hőmérsékleti körülményeket lakóhelyünkön és munkahelyünkön is elviselhetővé teszik.


Legyen szó mono vagy multi split klímákról, ablakklímákról, hőszivattyúkról, fan-coilokról, légfüggönyökről, hővisszanyerős szellőztetőkről vagy rendszerek kiválasztásáról és telepítéséről, a Fisher Klíma biztosítja az szakértelemmel és kényelemmel teli környezetet.


Válassza a Fishert az innovációért, megbízhatóságért és az Ön jó közérzetéért.