Deye termékek

A Deye egy vezető megújuló energiával foglalkozó vállalat, amelynek székhelye a kínai Wuxiban található. A vállalatot 2012-ben alapította egy tapasztalt mérnökökből és vállalkozókból álló csapat, akik lehetőséget láttak arra, hogy változást hozzanak a megújuló energiaiparban.

 

A Deye fő termékei közé tartoznak a napelemes inverterek, akkumulátorok és felügyeleti rendszerek. A vállalat invertereit úgy tervezték, hogy a napelemek által termelt egyenáramot (DC) átalakítsák az otthonok és vállalkozások által használt váltakozó árammá (AC). A Deye akkumulátorai a napelemek által termelt felesleges energiát tárolják későbbi felhasználásra, míg a felügyeleti rendszerek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy valós időben nyomon követhessék energiafelhasználásukat.

 

A vállalat küldetése, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a tiszta energiát, és fenntartható jövőt teremtsen a következő generációk számára. A Deye hisz abban, hogy a megújuló energia a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésének és az éghajlatváltozás mérséklésének kulcsa. A megfizethető és megbízható megújuló energia megoldások biztosításával a vállalat reméli, hogy felgyorsítja a tiszta energia bevezetését és csökkenti a fosszilis tüzelőanyagoktól való függőséget.

 

A Deye az elmúlt években jelentős növekedést és terjeszkedést tapasztalt. A vállalatnak több mint 1000 alkalmazottja van, és világszerte több mint 80 országban van jelen. A vállalat bevétele 2020-ban meghaladta a 200 millió dollárt, ami 30%-os növekedést jelent az előző évhez képest.

 

A jövőre nézve a Deye azt tervezi, hogy folytatja az innovációt és bővíti termékcsaládját. A vállalat jelentős összegeket fektet be a kutatás-fejlesztésbe, hogy új energiatárolási megoldásokat fejlesszen ki, és javítsa meglévő termékeinek teljesítményét. A Deye emellett növeli piaci részesedését a feltörekvő piacokon, például Afrikában és Délkelet-Ázsiában, ahol egyre nagyobb a kereslet a megújuló energiamegoldások iránt.

 

A Deye célja, hogy 2025-re elérje az 500 millió dolláros bevételt. A vállalat hosszú távú célja, hogy globális vezető szerepet töltsön be a megújuló energiaiparban, és jelentős hatást gyakoroljon a világra.

 

A Deye termékei megbízhatóságukról és teljesítményükről ismertek. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a minőségre és a vásárlói elégedettségre, és termékeit úgy tervezték, hogy könnyen telepíthetőek és karbantarthatóak legyenek. A Deye számos díjat kapott innovatív termékeiért, többek között a Top 10 Inverter Brands in China és a Red Dot Design Award díjat.

 

Összefoglalva, a Deye egy jó hírű, megújuló energiával foglalkozó vállalat, amely megfizethető és megbízható termékek széles választékát kínálja. Az innovációra és fenntarthatóságra való nagy hangsúlyt fektetve a Deye jó helyzetben van ahhoz, hogy vezető szerepet töltsön be a megújuló energiaiparban, és jelentős hatást gyakoroljon a világra.

 

 

Rendezés:
Gyártó: Deye

Deye SE-G5.1PRO-B akkumulátor 5,12kWh

Deye SE-G5.1PRO-B egy intelligens akkumulátorrendszer, amely energiatárolási képességet biztosít a napelemes rendszer számára. 5,12 kWh teljesítménnyel rendelkezik.
628.818 Ft (495.133 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
SE-G5.1PRO-B
Gyártó: Deye

Deye RW-M6.1 akkumulátor 6,14kWh

Deye RW-M6.1 egy intelligens akkumulátorrendszer, amely energiatárolási képességet biztosít a napelemes rendszer számára. 6,14kWh teljesítménnyel rendelkezik.
836.501 Ft (658.663 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
RW-M6.1
Gyártó: Deye

Deye SUN-5K-SG04LP3-EU háromfázisú inverter 5kW

Deye hibrid háromfázisú inverter, amely a napelem modulok által termelt egyenáramot váltóárammá alakítja és az elektromosságot az elektromos hálózatba táplálja. 5kW teljesítménnyel. Akkumulátor befogadására képes inverter
876.483 Ft (690.144 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
SUN-5K-SG04LP3-EU
Gyártó: Deye

Deye SUN-6K-SG04LP3-EU háromfázisú inverter 6kW

Deye hibrid háromfázisú inverter, amely a napelem modulok által termelt egyenáramot váltóárammá alakítja és az elektromosságot az elektromos hálózatba táplálja. 6kW teljesítménnyel. Akkumulátor befogadására képes inverter
927.049 Ft (729.960 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
SUN-6K-SG04LP3-EU
Gyártó: Deye

Deye SUN-8K-SG04LP3-EU háromfázisú inverter 8kW

Deye hibrid háromfázisú inverter, amely a napelem modulok által termelt egyenáramot váltóárammá alakítja és az elektromosságot az elektromos hálózatba táplálja. 8kW teljesítménnyel. Akkumulátor befogadására képes inverter
971.997 Ft (765.352 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
SUN-8K-SG04LP3-EU
Gyártó: Deye

Deye SUN-10K-SG04LP3-EU háromfázisú inverter 10kW

Deye hibrid háromfázisú inverter, amely a napelem modulok által termelt egyenáramot váltóárammá alakítja és az elektromosságot az elektromos hálózatba táplálja. 10kW teljesítménnyel. Akkumulátor befogadására képes inverter
983.234 Ft (774.200 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
SUN-10K-SG04LP3-EU
Gyártó: Deye

Deye SUN-12K-SG04LP3-EU háromfázisú inverter 12kW

Deye hibrid háromfázisú inverter, amely a napelem modulok által termelt egyenáramot váltóárammá alakítja és az elektromosságot az elektromos hálózatba táplálja. 12kW teljesítménnyel. Akkumulátor befogadására képes inverter
1.011.326 Ft (796.320 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
SUN-12K-SG04LP3-EU