A gyártóról - Deye

A Deye Kína egyik vezető high-tech vállalata, amely technológiai innovációiról ismert. A 2007-ben alapított Ningbo Deye Inverter Technology Co., Ltd. a párátlanítók és napenergiával működő légkondicionálók gyártásával kezdte meg útját, amelyek a mai napig sikeres üzletágként virágoznak. A több mint 25 000 négyzetméteres működési területével és a legmodernebb gyártási és tesztelési berendezésekkel a Deye a globális napelemes inverterpiac jelentős szereplőjévé vált. Az 5000 alkalmazottat foglalkoztató vállalatot ma már a sanghaji tőzsdén jegyzik.

termékei közé tartoznak a napelemes inverterek, akkumulátorok és felügyeleti rendszerek. A vállalat invertereit úgy tervezték, hogy a napelemek által termelt egyenáramot (DC) átalakítsák az otthonok és vállalkozások által használt váltakozó árammá (AC). A Deye akkumulátorai a napelemek által termelt felesleges energiát tárolják későbbi felhasználásra, míg a felügyeleti rendszerek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy valós időben nyomon követhessék energiafelhasználásukat.

A vállalat küldetése, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a tiszta energiát, és fenntartható jövőt teremtsen a következő generációk számára. A Deye hisz abban, hogy a megújuló energia a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésének és az éghajlatváltozás mérséklésének kulcsa. A megfizethető és megbízható megújuló energia megoldások biztosításával a vállalat reméli, hogy felgyorsítja a tiszta energia bevezetését és csökkenti a fosszilis tüzelőanyagoktól való függőséget.

A jövőre nézve azt tervezi, hogy folytatja az innovációt és bővíti termékcsaládját. A vállalat jelentős összegeket fektet be a kutatás-fejlesztésbe, hogy új energiatárolási megoldásokat fejlesszen ki, és javítsa meglévő termékeinek teljesítményét. Növeli piaci részesedését a feltörekvő piacokon, például Afrikában és Délkelet-Ázsiában, ahol egyre nagyobb a kereslet a megújuló energiamegoldások iránt.

A gyártó célja, hogy 2025-re elérje az 500 millió dolláros bevételt. A vállalat hosszú távú célja, hogy globális vezető szerepet töltsön be a megújuló energiaiparban, és jelentős hatást gyakoroljon a világra.

A Deye termékei megbízhatóságukról és teljesítményükről ismertek. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a minőségre és a vásárlói elégedettségre, és termékeit úgy tervezték, hogy könnyen telepíthetőek és karbantarthatóak legyenek. Inverterei és akkumulátorai már nem igényelnek fizikai vizsgálatot olyan nagy intézmények által, mint a TÜV, mivel a vállalat akkreditált laboratóriumot működtet a Ningbo-i gyárában. Ez biztosítja a 10 éves garanciát és az alkatrészszintű szervizelhetőséget. A Deye számos rangos díjat kapott, mint például "Az év legjobb invertergyártója" és "Energia innovációs díj". Ezek az elismerések megerősítik a vállalat elkötelezettségét a kiváló minőségű termékek fejlesztése és piacvezető pozíciójának megőrzése iránt. A Deye elismerése a minőségen túl a fenntarthatóságra is kiterjed. A vállalat elnyerte a "Zöld Technológiai Vállalat" címet a fenntartható működés és a környezetvédelem iránti elkötelezettségéért.