A gyártóról - Wolf

A Wolf a németországi  Mainburgban gyökerező globális szereplő. Kilenc leányvállalatuk és 60 értékesítési partnerük világszerte szakértője az optimális beltéri környezet kialakításának, az otthonoktól az ipari üzemekig.

A Wolfot az az elkötelezettség vezérli, hogy az emberek számára olyan kényelmet és komfortot biztosítson, amilyenre vágynak. Szenvedélyük a magas életminőség megteremtése, az egyénekre és a környezetre összpontosítva. Megbízható, felhasználóbarát termékeket fejlesztenek, amelyek a hő, a víz és a levegő révén hozzájárulnak a jóléthez.

A technológia és az életmód változását felismerve a Wolf folyamatosan bővíti termék- és szolgáltatáskínálatát, hogy megfeleljen a változó igényeknek. Legyen szó hőszivattyúról, fali gázkazánról vagy napkollektoros rendszerről, minden termék a jelenlegi ismereteket integrálja a jövőbe tekintő perspektívával.

Az ökológiai tudatosság növekedésével és az éghajlatváltozás kihívásainak egyre nyilvánvalóbbá válásával a Wolf készen áll a fejlődésre. Aktívan részt vesznek a digitális forradalomban, és a beltéri környezetet okosotthon-képessé teszik. A demográfiai változásokat és a mobilitást kulcsfontosságú trendekként azonosították, amelyek meghatározzák a jövőbeni fókuszukat.

Természetükből fakadóan mindig egy lépéssel előrébb járnak. Naponta foglalkoznak az energiaellátás kihívásaival, és az ügyfelekkel és partnerekkel együtt innovatív megoldásokat keresnek. Az optimális beltéri környezet érdekében figyelembe veszi az emberek, a tér és az idő összefüggéseit.

Németországban 14 értékesítési irodával, Európában nyolc leányvállalattal, Kínában egy leányvállalattal és világszerte több mint 60 értékesítési partnerrel a Wolf készen áll az ügyfelek globális támogatására.