A gyártóról - Technik Cool

A CU Csoport 1992-es megalakulása óta folyamatosan felfelé ívelő pályán van, jelenlegi formája 2006-ban szilárdult meg. A tulajdonosi kör korán felismerve a piaci igényeket, a Benedek és Társa, a Ferenczi Épületgépészet és a CU-Impex nagykereskedelmi egységeit stratégiai megfontolásból egyesítette a CU Csoportba. Az aktuális trendekhez alkalmazkodva a cégcsoport folyamatosan bővíti termékpalettáját, hogy megfeleljen ügyfelei igényeinek, és az évek során Magyarország egyik kiemelkedő épületgépészeti kereskedelmi csoportjává nőtte ki magát.

A nemzetközi gyártók bizalmát és a hazai partnerek hűségét elnyerve a CU Csoport meghatározó szerepet játszott egy több mint 10.000 négyzetméteres, európai szintű raktár és egy egyre bővülő kiskereskedelmi hálózat kialakításában. A logisztikai rendszer nemcsak belföldi, hanem határokon átnyúló, másnapi kiszállításokat is lehetővé tesz.

A kollégák olyan innovatív gyártók szakértelmét élvezhetik, mint az Alföldi, Geberit, Grundfos, Grohe, Hansgrohe, Kludi, Mofém-Teka, McAlpine, Siemens, Saunier-Duval, Vaillant, VIEGA, valamint számos helyi és nemzetközi gyártó. A belső képzések a technológiai fejlesztésekkel kapcsolatos ismeretek megszerzésére és a partnerekkel való megosztására összpontosítanak. A megújuló energia és a környezetvédelem iránti elkötelezettség a saját tulajdonú ingatlanok fejlesztésében és az értékesítésre kínált rendszerek kialakításában is tükröződik.

A CU Csoport saját márkás termékei, köztük a Technik Cool, Technik Therm és Technik Santiery minőségi és megfizethető lehetőségeket kínálnak az épületgépészeti piacon. A 25 éves szakmai tapasztalatra támaszkodva és a neves helyi gyártókkal együttműködve CE és ISO tanúsítvánnyal rendelkező rendszereket állítottak össze.