A gyártóról - Fronius

Ismerje meg a Froniust, egy 1945-ben egyszerű vállalkozásként született vállalatot, amely ma már nélkülözhetetlen globális szereplő. Ez a családi vállalkozás 75 év alatt regionális szakértelemből globális erővé vált. Az alapító Günter Froniusnak az autóakkumulátorok feltöltésével kapcsolatos innovációja indította el a vállalatot.

A Fronius története 75 éve összefonódik a családdal, amelyet most a harmadik generáció folytat.  2012 óta Elisabeth Engelbrechtsmüller-Strauß vezeti a vállalatot, aki elkötelezett az innováció, a minőség és a szolgáltatás iránt. A több mint 30 országban több mint 8000 szakembert foglalkoztató vállalat küldetése egyértelmű: a villamos energia mint üzemanyag jövőbeli felhasználásának tanulmányozása és ellenőrzése.

A Fronius átalakítja a napenergiát, meghajtja a járműveket, és forradalmasítja a hegesztési folyamatokat. A gyártásból technológiai vállalkozássá fejlődve termékeik kifinomult szoftverekre támaszkodnak, és 1446 szabadalommal büszkélkedhetnek.

A Fronius egy technológiai erőmű, amely világos jövőképpel, leleményes szellemmel és megingathatatlan minőségi elkötelezettséggel rendelkezik. Olyan trendeket hoznak létre, amelyek megváltoztatják a piacot, hangsúlyt fektetve a tökéletes ívre a hegesztésben és a megbízható 24/7 elosztóhálózatokra.

Öt kontinensen 37 leányvállalattal és több mint 60 országban működő partnerekkel a Fronius továbbra is tulajdonos által vezetett vállalat, amely a családi értékeket globális vízióval ötvözi.