A gyártóról - LG

1958 óta az LG Electronics világszerte a háztartások szerves részét képezi, alakítja a mindennapi rutinokat és átalakítja az emberek életérzését. A több mint hat évtizedes történelmi növekedés és terjeszkedés az LG-t kiemelkedő pozícióba emelte, és számtalan életet változtatott meg ezen az úton.

A vállalat Korea első háztartási elektronikai eszközeinek nagy részét bevezette. Az LG nemcsak iparági óriássá nőtte ki magát, hanem évről évre következetesen könnyebbé és izgalmasabbá tette a mindennapi életet.

A díjnyertes laptopoktól az úttörő kijelzőtechnológiáig és azon túl, az LG a teljesítmény, az innováció és az esztétikai vonzerő tekintetében is magasan áll. A leleményesség és az eredetiség minden LG termékbe bele van ágyazva, így azok olyan életstílus-alapdarabok, amelyek befolyásolták a globális technológiai trendeket.

Az LG Electronics könnyedén megragadta a világ figyelmét olyan soha nem látott termékekkel, mint a világ első internet-hozzáféréssel rendelkező hűtőszekrénye és az első 60 hüvelykes PLASMA TV. Az egyik leginnovatívabb márkaként az LG 2004-ben büszkén érdemelte ki a "Világ legjobb IT-vállalata" címet.

A 80-as években a Goldstar, az LG Electronics elődje, meghatározó szerepet játszott a fogyasztói technológia gyors fejlődésében. A Goldstar a "következő nagy dolog" szinonimájává vált, számos terméket, például a színes videokamerát és a háztartási mini számítógépet vezette be. A Goldstar globálisan terjeszkedve 1982-ben színes televíziógyárat épített az Egyesült Államokban, ami megteremtette az alapot az LG 1995-ös átalakulásához.

Az 1958-ban alapított Goldstar Co., Ltd. kezdetben a 60-as és 70-es években úttörő szerepet játszott a technológiában. Az első koreai elektronikai gyártóként, amely jelenlétet teremtett a tengerentúlon, a Goldstar olyan nagy amerikai kiskereskedőknek szállított, mint a Sears és a J. C. Penney, és ezzel előkészítette az utat az LG Electronicsszá való átalakulásához.

Ma az LG Electronics a piacon kapható leglenyűgözőbb hőszivattyúkról, mosógépekről, hűtőszekrényekről, porszívókról, számítógépekről és televíziókról ismert. Akár az otthona feldobásáról, akár a technológia forradalmasításáról van szó, az LG Electronics egy olyan márka, amely az otthonokat töltött meg kivételes termékekkel.