A gyártóról - MAXA

Az 1992-ben alapított Maxa Air Conditioning úttörő szerepet tölt be a környezeti kényelem területén, 1996 óta a fűtési és légkondicionáló termékek tervezésére és forgalmazására szakosodott. A Luciano Ferroli által alapított, majd később három fia hozzáértő kezébe került cég 2005-ben S.p.a.-vá alakult, és helyet kapott az 5 legjobb olasz vállalkozás között, amelyek képesek a legmodernebb Made in Italy fűtési és légkondicionálási megoldások kidolgozására.

A Maxa Air Conditioning a kezdeti, versenyző piacon való megjelenés után mára 50 képviselettel büszkélkedő, 24 európai országra kiterjedő erős jelenléttel rendelkezik a piacon. A több mint 350 szervizközponttal együttműködve a vállalat gyors és hatékony segítséget biztosít, ami tükrözi az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettségét.

A Maxa 30 éves tapasztalattal a légkondicionáló piacán és nyolc termékcsaláddal rendelkezik, és megfelel az inverteres hőszivattyúk iránti megnövekedett keresletnek. A Maxa büszke arra, hogy a 350 kW-ig terjedő teljesítménytartományával, amely a legmagasabb elérhető teljesítmény, a kiváló minőségű termékek egyik legkiterjedtebb választékát kínálja Európában. Ezt az eredményt az innovációra való fáradhatatlan törekvés és a piaci igényekhez igazodó új megoldások bevezetése iránti elkötelezettség táplálja.

A Simone Ferroli vezérigazgató által vezetett Maxa Air Conditioning küldetése egyértelmű: a környezeti kényelem és az emberi jólét biztosítása fejlett fűtési és légkondicionálási megoldások révén. A vállalat célja, hogy megbízható partnerré váljon a klímapiacon, amelyet az innováció, a minőség és a fenntartható növekedés jellemez.

A Verona tartományban, Arcole-ban található a vállalat székhelye, ahol irodák, egy 7000 m2-es raktár és egy 7800 m2-es, a termelésnek szentelt raktár található. A folyamatban lévő 4000 m2-es bővítéssel a Maxa biztosítja, hogy képes legyen kielégíteni az inverteres hőszivattyúk és a vízhűtők széles választékának növekvő keresletét.