A gyártóról - Daikin

A Daikin Industries Ltd. jól ismert gyártója és szállítója a HVAC (fűtési, szellőzési és légkondicionáló) berendezéseknek és más kapcsolódó áruknak. 1924-ben alapították a japán Oszakában, mára a világ vezető HVAC-gyártói közé nőtte ki magát, és több mint 170 országban van jelen.

Lakossági és kereskedelmi légkondicionálók, hőszivattyúk, hűtőberendezések, VRV-rendszerek (változó hűtőközeg-mennyiség), légtisztítók, valamint hűtő- és fagyasztó berendezések számos ágazat számára - ez csak néhány a Daikin által kínált áruk közül. A vállalkozás híres csúcstechnológiájáról, prémium minőségű árucikkeiről és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségéről.

A Daikin termékeit széles körben használják számos környezetben, többek között lakóházakban, munkahelyeken, kiskereskedelmi létesítményekben, szállodákban, kórházakban és egyéb építményekben. A vállalat képzett szakértőkből álló hálózattal rendelkezik, akik készen állnak a segítségnyújtásra és karbantartásra, garanciát vállal minden termékére, és nagyszerű ügyfélszolgálatot kínál.


A Daikin számára fontos az energiahatékonyság és a fenntarthatóság. Élvonalbeli termékeiért és technológiájáért számos díjat és kitüntetést kapott. A Daikin jelentős beruházásokat eszközölt a környezetbarát technológiák kutatásába és fejlesztésébe, beleértve az energiahatékonyabb hőszivattyú- és VRV-rendszereket. Ezek R-32 hűtőközeget használnak, amely kevésbé terheli a környezetet.

A Daikin 2050-re 90%-kal szeretné csökkenteni a környezetre gyakorolt hatását. Ezzel összhangban áll a "globális környezethez való hozzájárulás és a kényelmes életterek megteremtése" vállalati stratégiája.


A Daikin a folyamatos kutatás és fejlesztés révén arra törekszik, hogy a legjobb légkondicionáló és fűtési megoldásokat kínálja ügyfeleinek, és megőrizze vezető pozícióját az ágazatban. A Daikin rendelkezik az Ön igényeinek megfelelő termékekkel és szakértelemmel, legyen szó akár otthonos és hatékony otthoni környezetről, akár nagy teljesítményű rendszerekről egy kereskedelmi épületben.

 

'A fenntartható növekedésre és fenntartható társadalomra törekszünk a technológiai tudással és kiemelkedő emberi erőforrásokkal'
- Masanori Togawa
Elnök és Vezérigazgató
Daikin Industries Ltd.