Risen Energy termékek

A Risen Energy termékportfóliója a fotovoltaikus termékek széles skáláját tartalmazza, mint például napelemek, napelemmodulok és egyéb rendszeregyensúlyi (BOS) alkatrészek. 
A legújabb technológiák és kiváló minőségű anyagok felhasználásával készülnek, hogy biztosítsák hosszú élettartamukat és teljesítményüket. Legyen szó lakóházról, kereskedelmi épületről vagy nagyméretű napelemparkról, a Risen Energy rendelkezik az egyes ügyfelek igényeinek megfelelő termékekkel és szakértelemmel.

A fenntarthatóság szempontjából a Risen Energy vezető szerepet tölt be az iparágban. A vállalat elkötelezett a saját szénlábnyomának csökkentése mellett, és abban is, hogy ügyfeleinek is segítsen ebben. Az innovatív és fenntartható energetikai megoldások biztosításával a Risen Energy hozzájárul egy jobb jövő építéséhez mindenki számára. Emellett a vállalat elkötelezett a környezetbarát anyagok és gyártási folyamatok használata mellett, és folyamatosan keresi az új lehetőségeket a környezetre gyakorolt hatás csökkentésére.

A Risen Energy jól ismert márka a PV-iparban, széles körben elismert vezető szerepet tölt be az iparágban az innováció, a megbízhatóság és a termékek teljesítménye miatt. Emellett erős globális jelenléttel és egyre növekvő hírnévvel rendelkeznek a napenergia-projektek megbízható partnereként.

A Risen Energy egyik fő erőssége az ügyfélszolgálat iránti elkötelezettsége. A vállalat számos szolgáltatást kínál, beleértve a műszaki támogatást, a képzést és az értékesítés utáni támogatást, hogy a felhasználók a lehető legjobb élményben részesüljenek. A Risen Energy műszaki támogató csapata magasan képzett szakértőkből áll, akik mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek az ügyfeleknek bármilyen kérdéssel vagy problémával kapcsolatban. 

Összefoglalva, a Risen Energy Co., Ltd. egy vezető globális napenergia-vállalat, amely elkötelezett az innovatív és fenntartható energetikai megoldások biztosítása mellett. A Risen Energy élvonalbeli technológiájával, világszínvonalú mérnöki tevékenységével, valamint az ügyfélszolgálat és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségével hozzájárul egy jobb jövő építéséhez mindenki számára. 

Rendezés:
Gyártó: Risen

Risen RSM40-8-410M monokristályos napelem 410Wp

Kiemelkedő 21,3%-os hatásfokú és 410W-os teljesítményű a Risen Energy monokristályos napeleme. A RSM40-8-410M napelem egy 120 cellás modul, amit fekete színű kerettel gyártanak. Az iparágban vezető legalacsonyabb hőteljesítmény-együtthatóval rendelkezik.
40.735 Ft (32.075 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
RSM40-8-410M
Gyártó: Risen

Risen RSM130-8-440M monokristályos napelem 440Wp

A háztető királyának keresztelt napelem. Kiemelkedő 21,2%-os hatásfokú és 440W-os teljesítményű a Risen Energy monokristályos napeleme. A RSM130-8-440M egy 130 cellás modul, amit fekete színű kerettel gyártanak. Az iparágban vezető legalacsonyabb hőteljesítmény-együtthatóval rendelkezik.
56.435 Ft (44.437 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
RSM130-8-440M
Gyártó: Risen

Risen RSM144-7-455M monokristályos napelem 455Wp

Kiemelkedő 20,6%-os hatásfokú és 455W-os teljesítményű a Risen Energy monokristályos napeleme. A RSM144-7-455M napelem egy 144 cellás modul, amit ezüst színű kerettel gyártanak. Az iparágban vezető legalacsonyabb hőteljesítmény-együtthatóval rendelkezik.
63.500 Ft (50.000 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
RSM144-7-455M