A gyártóról - Solax Power

A SolaX Power 2012-ben indult útjára, és azóta egy jól ismert nemzetközi vállalattá vált, amelynek számos országban vannak irodái, többek között az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Németországban, Ausztráliában, Japánban és az Egyesült Államokban. Ez a növekedés a megújuló energiaforrásokból előállított termékek iránti világszerte növekvő keresletnek köszönhető. A SolaX Power arra törekszik, hogy a napenergia forradalmában az élen maradjon, mivel a kutatásnak és fejlesztésnek szenteli magát, biztosítva, hogy termékei továbbra is vezető szerepet töltsenek be a piacon.

Víziója egy tiszta és fenntartható jövő megteremtése, amelyet a megújuló energia hajt. Az innovatív napelemes inverter-technológiával a ma elérhető leghatékonyabb napelemes invertereket fejlesztették ki. Ez lehetővé teszi ügyfeleik számára, hogy maximalizálják a napból származó ingyenes és tiszta energia felhasználását.

A vállalat egyik alapértéke a kutatás és fejlesztés iránti elkötelezettség. Büszkén működnek együtt a Zhejiang Egyetemmel, egy neves kínai kutatóintézettel, amely a szilíciumanyagok terén szerzett szakértelméről ismert. Ez a partnerség hozzáférést biztosít számukra a csúcstechnológiához, és segíti a napenergia-megoldások terén elért fejlődésüket.

A SolaX Power globális jelenléttel rendelkezik, termékeiket a legmagasabb nemzetközi szabványok szerint tervezik, tesztelik és gyártják. Hazai és nemzetközi szinten egyaránt több mint 500 tanúsítványt szereztek, és termékeiket világszerte több mint 80 országba és régióba exportálják.

A vásárlás egyik előnye a versenyképes árképzés. A vállalat megfizethető megoldásokat kínál, amelyek megkönnyítik a háztulajdonosok és a vállalkozások számára a tiszta energiára való áttérést. Ez hozzájárult ahhoz, hogy a napenergia világszerte egyre szélesebb rétegek számára váljon elérhetővé.

Összességében a SolaX Power elkötelezett a tiszta és fenntartható jövőre vonatkozó elképzelésük megvalósítása mellett. A napelemes invertertechnológia határait feszegetve lehetővé teszik ügyfeleik számára, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a nap által biztosított bőséges és környezetbarát energiából.