Fizetés és Szállítás

Fizetési információk

Webáruházunk célja, hogy biztonságos és kényelmes vásárlási élményt nyújtson ügyfeleink számára. Ezért két fizetési lehetőséget kínálunk az Ön kényelme érdekében: banki átutalás és utánvétel.

A banki átutalással történő fizetés a pénzátutalás biztonságos módja. Webáruházunk az összes bank fizetési módját elfogadja. Egyszerűen csak utalja át a vásárláshoz kiállított díjbekérő összegét bankszámlánkra. A tranzakció befejezését követően azonnal kapunk banki értesítést a beérkező összegről, amelyről visszaigazolást fogunk adni Önnek.

 

Az átutaláshoz kérjük, használja a következő adatokat:

Számlanév: Energiakapitány Kft.
Számlaszám: 10700024-73532770-51100005
Bank neve: CIB Bank


Azon vásárlóink számára, akik inkább készpénzzel fizetnek, lehetőséget kínálunk átadáskor történő fizetésre. Ez azt jelenti, hogy személyesen fizethet a vásárlásért, amikor az megérkezik az Ön házához. Ez a lehetőség különösen kényelmes azok számára, akik nem szeretik az online fizetési módokat használni, vagy nem rendelkeznek bankszámlával.

Webáruházunk elhivatott amellett, hogy vásárlóinknak zökkenőmentes és stresszmentes vásárlási élményt nyújtson. Azzal, hogy ezt a két fizetési lehetőséget kínáljuk, reméljük, hogy mindenki igényeinek és preferenciáinak megfelelünk. Nagyra értékeljük a webáruházunkba vetett bizalmát, és folyamatosan törekszünk a fejlesztésekre, hogy még jobban kiszolgálhassuk Önt.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelenleg nem kínálunk hitel- vagy finanszírozási lehetőségeket. Minden kifizetést teljes egészében a megrendelés kiszállítása előtt kell teljesíteni.

Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van a fizetési politikánkkal kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Örömmel segítünk Önnek mindenben, amiben csak tudunk.


Szállítási információk

Cégünk hisz abban, hogy rendelésének kiszállítása stresszmentes és kényelmes élménynek kell lennie. Ezért többféle szállítási lehetőséget kínálunk, így Ön kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.

Kisebb termékek, például inverterek esetében a GLS logisztikai cég megbízható szolgáltatásait vesszük igénybe. Nagyobb termékek, például hőszivattyúk esetében saját erőforrásainkkal szállítunk.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a szállítás jelentős tényező lehet a vásárlási folyamatban, ezért a napelemmodulok kivételével minden termékhez ingyenes kiszállítást kínálunk. A napelemek kiszállítása esetén 10 panelnél kevesebb rendelése esetén 30.000 Ft-os díjat számítunk fel.

Amennyiben igényt tart a személyes átvételre, előre egyeztetett időpontban lehetősége van átvenni rendelését az alábbi címen:
Cím: 2090 Remeteszőlős, Patak sétány 76.


Célunk, hogy vásárlása időben és sértetlenül érkezzen meg az Ön házához. Szállítási lehetőségeinket úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legproblémamentesebbé tegyük a vásárlást. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van a szállítással kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Csapatunk mindig készséggel áll az Ön rendelkezésére.


 

Energiakapitány Kft.

Kapitány Dániel: +36 20 220 3049

Kapitány Richárd: +36 70 513 3558

Kapitány György: +36 20 967 4345

(H - P 8:00 - 16:00)