A gyártóról - Gree

A GREE Electric Appliances Inc. of Zhuhai, közismert nevén GREE egy vezető multinacionális vállalat, amely légkondicionáló és fűtési megoldások tervezésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A vállalat székhelye a kínai Guangdongban, Zhuhaiban található, melyet 1991-ben Dong Mingzhu alapított. Mára a világ egyik legnagyobb klímagyártójává nőtte ki magát, több mint 160 országban van jelen és több mint 90.000 alkalmazottat foglalkoztat. 16 gyártócsarnokkal, 929 teszt laboratóriummal, valamint 96 kutatóközponttal rendelkezik.

A GREE a lakossági és kereskedelmi termékek széles skáláját gyártja, mint például falra szerelhető légkondicionáló egységeket, a légcsatornarendszereket, hőszivattyúkat, VRF ( változó hűtőközeg áramlású) rendszereket, kompresszorokat és egyéb alkatrészeket, berendezéseket. 

A Gree kiválóság iránti elkötelezettségének középpontjában az innovációra való összpontosítás áll. A vállalat jelentős összegeket fektet be a kutatásba és fejlesztésbe, folyamatosan törekszik termékei tökéletesítésére és új megoldások piacra dobására. Klímaberendezései rendkívüli teljesítményükről, energiahatékonyságukról és megbízhatóságukról ismertek, így népszerű választásnak számítanak otthonok, irodák és kereskedelmi épületek számára.

A légkondicionáló rendszerek mellett a Gree hőszivattyús rendszereket is kínál, amelyek hatékony és környezetbarát módját kínálják az otthonok és épületek fűtésének, hűtésének illetve melegvíz-készítésének. Ezek a rendszerek úgy működnek, hogy a külső levegőből vagy talajból hőt vonnak el, és azt az épület fűtésére használják, csökkentve ezzel a hagyományos fűtési források, például a gáz vagy az elektromos áram szükségességét.

A Gree elkötelezett a kivételes ügyfélszolgálat biztosítása mellett és képzett technikusok hálózata áll rendelkezésre a támogatás és karbantartás érdekében. A vállalat emellett erősen elszánt a fenntarthatóság és az energiahatékonyság mellett, és számos díjat és elismerést kapott innovatív termékeiért és technológiájáért.

Összességében a Gree Electric Appliances Inc. elismert és megbízható név a légkondicionálás és fűtés világában, amely innovatív és hatékony termékeket kínál. Akár kényelmes és hatékony otthoni környezetet szeretne teremteni, akár nagy teljesítményű rendszerekre van szüksége egy kereskedelmi épületben, a Gree rendelkezik a szükséges megoldásokkal.