Tongwei Solar termékek

A Tongwei Solar napelemek az energiaipari lánc kulcsfontosságú szereplője. Ők a világ egyik legnagyobb kristályos szilícium napelemek és nagy hatásfokú modulok gyártója. A Tongwei Solar élvonalbeli technológiával, fejlett gyártási berendezésekkel és csúcsminőségű automatizálással vezető szerepet tölt be a PV-iparban.

A Tongwei Solar hat bázist működtet Hefeiben, Shuangliuban, Meishanban, Jintangban, Yanchengben, Nantongban és a Tonghe-ban. Éves cellakapacitásuk 70GW, amely az előrejelzések szerint 2024-2026-ra 130-150GW-ra nő. E kapacitás több mint 90%-át a nagyméretű cellák teszik ki. A vállalat 2023 végére 80 GW-os éves termelési kapacitást tűzött ki célul a nagy hatékonyságú modulok tekintetében.

Az innováció tekintetében a Tongwei Solar teljesen rugalmas, ólommentes, környezetbarát, zsindelyes modulokat és nagy hatékonyságú félcellás modulokat vezetett be. Ezek a fejlesztések célja, hogy csökkentsék az ügyfelek számára a villamos energia kiegyenlített költségét (LCOE) a végponti erőművekben, és megfeleljenek a globális piaci igényeknek.

A Tongwei Solar gyártási képességei kiterjednek a Tongwei 5G Super Smart Factory-ra is. 2017. szeptember 20. óta működtetik a világ első Ipar 4.0 nagy hatékonyságú cellavágó gyártósorát. Ez a kezdeményezés a munkaerő 62%-os csökkentését, az energiafogyasztás 30%-os csökkenését és a termelési hatékonyság figyelemre méltó, 161%-os növekedését eredményezte.

A vállalat 80 intelligens gyártósoron valósított meg automatikus megfogó robotkarokat és intelligens szállítórobotokat, összesen több mint 1000 robotot. Ezáltal a Tongwei Solar a világ legintelligensebb zöld gyárává vált, a legnagyobb tömegtermelés-átalakítási hatékonysággal.

Az intelligens gyártás úttörőjeként a Tongwei Solar jelentős mérföldköveket ért el, a világ első Ipar 4.0 nagy hatékonyságú cellagyártó sorától kezdve a világ első PV+5G alkalmazási bázisának létrehozásáig. Az "5G + ipari internet" segítségével hozzájárulnak a fotovoltaikus digitális átalakulás felgyorsításához, és globális mércét állítanak fel a fejlett gyártás számára.

Rendezés:
Gyártó: Tongwei Solar

Tongwei Solar TWMPD-72HS555W monokristályos napelem 555Wp

Tongwei TWMPD-72HS555W: P-típusú, félcellás, 555W. Alacsony LCOE, fejlett technológia, -0,34%/℃ hőmérsékleti együttható. MBB és SMBB hegesztés, 5400Pa elöl, 2400Pa hátul. Ultraalacsony LID (2% az első évben, évesen 0,55% 2. és 30. év között). Stabil áramtermelés, alacsony degradáció anti-PID cella és tokozás.
56.987 Ft (44.872 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
TWMPD-72HS555W