A gyártóról - Trina Solar

A Trina Solar úttörő napelemgyártó, amely több mint 20 éve a napenergia-ipar élvonalában van. A kínai Csangcsouban (Changzhou) székhellyel és a világ számos pontján található gyártóüzemekkel rendelkező Trina Solar kiváló minőségű napelemek széles választékát kínálja, beleértve a monokristályos, polikristályos és bifaciális napelemeket.

Vállalatként elkötelezett a tiszta, megfizethető energiára való áttérés előmozdítása mellett. Nagyra törő célokat tűztek ki maguk elé, többek között azt, hogy 2025-re a világ vezető napelemgyártójává váljanak, és szén-dioxid-semleges ellátási láncot valósítsanak meg. Ezt úgy érik el, hogy nagymértékben befektetnek a kutatásba és fejlesztésbe, és több mint 1000 tudósból és mérnökből álló csapatuk fáradhatatlanul dolgozik a napenergia-technológia határainak kitolásán.

Termékei kivételes minőségükről, tartósságukról és megbízhatóságukról ismertek. Bizonyítottan nagy teljesítményű napelemeket szállítanak, amelyeket úgy terveztek, hogy maximalizálják az energiatermelést és a hatékonyságot. Paneljeit a vezető globális tesztelő szervezetek is tanúsítják, így biztosítva, hogy megfelelnek a legmagasabb iparági szabványoknak.

A Trina Solar elkötelezett a fenntarthatóság és a környezeti hatás minimalizálása mellett. Szigorú környezetvédelmi és társadalmi felelősségvállalási politikát vezettek be, biztosítva, hogy termékeiket fenntartható és etikus módon állítsák elő.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Trina Solar termékeit kínáljuk webáruházunkban, mivel úgy gondoljuk, hogy kiváló választás mindazok számára, akik a nap erejét szeretnék hasznosítani. A cég elkötelezettsége a fenntarthatóság és az innováció iránt megegyezik értékeinkkel, és biztosak vagyunk abban, hogy kiváló minőségű termékeik megfelelnek ügyfeleink igényeinek. Akár otthonát, akár vállalkozását vagy közösségét szeretné ellátni energiával, a Trina Solar napelemkínálata biztosan kiemelkedő teljesítményt és megbízhatóságot nyújt az elkövetkező években.