A gyártóról - Sofar

A Sofar Solar vezető napelemes invertergyártó. Dinamikusan és gyorsan növekvő vállalat, amely elkötelezett a jövőbeli innovációjához és kiválóságához.

2013-ban alapították Shenzhenben, és az elmúlt évtizedet az új energiaágazatnak szentelték, különösen a fotovoltaika, az energiatárolás, a fedélzeti tápegységek, az adatközpontok és más területeken elért fejlesztésekre összpontosítva. Globális piacfeltárásuknak köszönhetően Kína top 5 string inverteres vállalatának egyikeként és a kulcsrakész energiatárolási megoldások vezető szállítójaként van jelen világszerte. Termékeiket és rendszereiket már több mint 90 országban és régióban alkalmazzák.

A SOFAR-nál az a küldetésük, hogy vezető szerepet töltsenek be a digitális energiamegoldások terén. Azzal, hogy bizonyítja hajlandóságát, képességét és kezdeményezőkészségét a lehetőségek megragadására és a kihívásokkal való szembenézésre, mind a vállalat, mind a kollégái figyelmét és tiszteletét elnyeri. 

A digitális energiamegoldások vezetőjeként a SOFAR a napelemes és energiatárolási megoldások átfogó választékát kínálja. Portfóliónkban 1 kW-tól 320 kW-ig terjedő PV-inverterek, 3 kW-tól 20 kW-ig terjedő hibrid inverterek, akkumulátortároló rendszerek, közüzemi ESS-megoldások, adatközpontok energiatároló rendszerei és intelligens energiagazdálkodási megoldások találhatók lakossági, kereskedelmi, ipari és közüzemi alkalmazásokhoz.

A kiválóság iránti elkötelezettségünk globális elismerést hozott számukra. Kínában a top 5 string invertergyártó vállalat között szerepel, és olyan rangos díjakat kapott, mint az EUPD RESEARCH Top Brand PV Awards és az EQ International által az év invertergyártó vállalata. Emellett Kína egyik legbefolyásosabb inverter márkájaként és a globális top 5 hibrid inverter gyártójaként is elismerték őket.

2013-as alapításunk óta a SOFAR elkötelezett a független innováció mellett. Három K+F-központtal és több mint 400 elkötelezett kutatóval globális K+F-hálózatot és átfogó technológiai és termékfejlesztési rendszert hozott létre. A K+F-re való összpontosításunk biztosítja a folyamatos innovációt, és lehetővé teszi számunkra, hogy élvonalbeli megoldásokat szállítsunk a piacra. 

A Sofar Solar fenntarthatóság iránti elkötelezettsége egy másik kulcsfontosságú tényező, amely megkülönbözteti őket versenytársaiktól. A vállalat küldetése, hogy a megújuló energiák előmozdításával és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésével hozzájáruljon a fenntartható jövőhöz. 2020-ban napelemes termékeik több mint 5,6 millió tonna szén-dioxid-kibocsátás ellensúlyozásához járultak hozzá, ami több mint 220 millió fa ültetésével egyenértékű.

Összességében a Sofar Solar egy megbízható és innovatív vállalat, amely jelentősen hozzájárult a napenergia-iparhoz. A minőség, a megfizethetőség és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségük miatt megbízható választássá váltak a napenergiába befektetni kívánó lakástulajdonosok és vállalkozások számára.