Sofar termékek

A Sofar Solar vezető napelemes invertergyártó, amelynek központja Kínában található, további irodákkal Ausztráliában, Európában és Dél-Amerikában. A vállalatot 2012-ben alapították, és gyorsan a napenergia-ipar egyik legelismertebb nevévé vált.

 

A Sofar Solar termékpalettáján napelemes inverterek, energiatárolási megoldások és felügyeleti rendszerek szerepelnek lakossági, kereskedelmi és ipari alkalmazásokhoz. A termékek széles skáláját kínálják, beleértve az egyfázisú és háromfázisú invertereket, a hibrid invertereket és az akkumulátortároló rendszereket.

 

A Sofar Solar többek között a minőség iránti elkötelezettségük miatt tudott ilyen erős lábnyomot verni a piacon. A vállalat jelentős összegeket fektet be a kutatásba és fejlesztésbe, több mint 200 mérnökből álló csapata dolgozik új termékek kifejlesztésén és a meglévők javításán. A vállalat csak 2020-ban több mint 10 millió dollárt költött kutatásra és fejlesztésre.

 

A Sofar Solar termékeit a legmagasabb nemzetközi szabványoknak is megfelelően tervezték. Napelemes invertereik például különböző nemzetközi szabványok, köztük a VDE-AR-N 4105, az EN50438 és az AS4777 követelményeinek megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ez biztosítja, hogy termékeik biztonságosak, megbízhatóak és kiváló minőségűek.

 

Amellett, hogy a minőségre összpontosítanak, a Sofar Solar elkötelezett amellett is, hogy megfizethető megoldásokat kínáljon az ügyfeleknek. A vállalat hírnevet szerzett a versenyképes árú, kiváló minőségű termékek előállításáról. Ez hozzájárult ahhoz, hogy a napenergia világszerte elérhetőbbé váljon a háztulajdonosok és a vállalkozások számára.

 

A Sofar Solar fenntarthatóság iránti elkötelezettsége egy másik kulcsfontosságú tényező, amely megkülönbözteti őket versenytársaiktól. A vállalat küldetése, hogy a megújuló energiák előmozdításával és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésével hozzájáruljon a fenntartható jövőhöz. 2020-ban napelemes termékeik több mint 5,6 millió tonna szén-dioxid-kibocsátás ellensúlyozásához járultak hozzá, ami több mint 220 millió fa ültetésével egyenértékű.

 

Összességében a Sofar Solar egy megbízható és innovatív vállalat, amely jelentősen hozzájárult a napenergia-iparhoz. A minőség, a megfizethetőség és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségük miatt megbízható választássá váltak a napenergiába befektetni kívánó lakástulajdonosok és vállalkozások számára.

 

Rendezés:
Gyártó: Sofar

Sofar KTLX-G3 háromfázisú inverter (3-12kW)

Sofar Solar háromfázisú inverter, amely a napelem modulok által termelt egyenáramot váltóárammá alakítja és az elektromosságot az elektromos hálózatba táplálja. Elérhető 3/4/5/6/8/10/12 kW teljesítménnyel.
391.004 Ft -tól (307.877 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
SZSOIN-1
Gyártó: Sofar

Sofar HYD KTL-3PH háromfázisú hibrid inverter (5-20kW)

Sofar Solar háromfázisú hibrid inverter, amely a napelem modulok által termelt egyenáramot váltóárammá alakítja és az elektromosságot az elektromos hálózatba táplálja. Elérhető 5/6/8/10/15/20 kW teljesítménnyel.
762.841 Ft -tól (600.662 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
SZSOIN-2
Gyártó: Sofar

Sofar KTLX-G3 háromfázisú inverter (15-24kW)

Sofar Solar háromfázisú inverter, amely a napelem modulok által termelt egyenáramot váltóárammá alakítja és az elektromosságot az elektromos hálózatba táplálja. Elérhető 15/17/20/22/24 kW teljesítménnyel.
582.124 Ft -tól (458.366 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
SZSOIN-3
Gyártó: Sofar

Sofar BTS 5K-BDU akkumulátor vezérlő

A Sofar Solar BTS 5K egy 5,12kWh-ás akkumulátor, amely energiatárolási képességet biztosít a napelemes rendszer számára. Bővíthető 20kW-ig. A rendszerhez felépítéséhez szükség van még egy akkumulátor vezérlőre.

153.882 Ft (121.167 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
BTS 5K-BDU
Gyártó: Sofar

Sofar BTS 5K akkumulátor 5kWh

A Sofar Solar BTS 5K egy 5,12kWh-ás akkumulátor, amely energiatárolási képességet biztosít a napelemes rendszer számára. Bővíthető 20kW-ig. A rendszerhez felépítéséhez szükség van még egy akkumulátorra.

1.053.080 Ft (829.197 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
BTS 5K