Sharp termékek

Sharp Corporation elektronikai alkatrészek és fogyasztói elektronikai termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A céget Tokuji Hayakawa alapította 1912-ben, központja Oszakában, Japánban található. A Sharp Solar, a Sharp Corp. tulajdonában lévő napenergia-termékekkel foglalkozó leányvállalata.

1959-ben a Sharp Solar – a napenergia úttörője – volt az első vállalat a világon, amely napelemes eszközökkel kapcsolatos kutatásba és fejlesztésbe kezdett, amely által szilárd hírnevet szerzett a napelemek világában.

A Bloomberg New Energy Finance Corporation folyamatosan a Tier 1-be sorolja a Sharpot. Ez független bizonyítéka a vállalati és modulgyártói pénzügyi helyzetüknek. Az összes napelem-gyártónak csak egy kis része kerül fel erre a szigorú listára. 

Napelemes üzletági szakértelmüket fektetik be a termékfejlesztésbe, hogy olyan kiváló minőségű termékeket tudjanak nyújtani, amelyek hosszú távú, stabil működést biztosítanak, akár extrém körülmények között is, legyen szó szélről, esőről, magas hőmérsékletről és páratartalomról, felgyülemlett hóról, fagyról vagy sós levegőről.

A cég vékonyréteg-modulokat, valamint mono- és polikristályos szilícium napelemeket gyárt.
A Sharp fotovoltaikus (PV) moduljait számos alkalmazásra használják, a műholdaktól a világítótornyokig, és az ipari alkalmazásoktól a lakossági felhasználásig. 

A Sharp napelemek különleges bevonattal vannak ellátva, hogy megvédjék őket a rozsdától és a só által okozott korróziótól. Ráadásul az általuk gyártott napelemek tükröződésgátló bevonattal is rendelkeznek, amely növeli a fényelnyelést. Ezen túlmenően a Sharp Solar PV panelek képesek ellenállni a potenciális indukált degradációnak (PID). A PID-t jégeső, heves hó, magas hőmérséklet, páratartalom vagy magas rendszerfeszültség okozhatja. Az ilyen tesztelés lehetővé teszi a Sharp panelek hosszabb élettartamát, ami döntő tényező az energiatermelési üzletágban.

A nemzetközi szabványoknak való megfeleléstől az extrém körülmények közötti kitartásig, a Sharp Solar PV modulokat számos független intézmény tesztelte, tanúsította és díjazta. Ez a funkció a cég által kínált garanciában is megjelenik. A Sharp 15 év garanciát vállal a napelemekre, és 25 évet azok lineáris teljesítményre.
Ez a teljesítményszint nagyon ígéretes, különösen az iparág más szereplőivel összehasonlítva.

Rendezés:
Gyártó: Sharp

Sharp NU-JD440 monokristályos napelem 440Wp

Magas 19,9%-os modul hatásfokú és 440W-os teljesítményű a Sharp monokristályos napeleme. A NU-JD440 egy 144 cellás modul, amit ezüst színű kerettel gyártanak. Iparágban vezető 15 év termékgaranciával. PERC cellás monokristályos szilícium napelem modulokkal szerelt.
97.408 Ft (76.699 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám:
NU-JD440