Longi Solar termékek

A Longi Solar egy vezető napelemgyártó vállalat, amelynek székhelye a kínai Xi'anban található, és amelynek története 2000-ig nyúlik vissza. Az évek során a világ egyik legelismertebb napenergia-ipari vállalatává vált, és a nagy hatásfokú monokristályos és bifaciális napelemek gyártására összpontosít.

 

Korszerű létesítményeik területe több mint 7 millió négyzetméter, éves termelési kapacitásuk pedig meghaladja a 20 GW-ot. Ezzel a Longi Solar a világ egyik legnagyobb és technológiailag legfejlettebb napelemgyártója.

 

A Longi Solar elkötelezett a fenntarthatóság és a világ szénlábnyomának csökkentése mellett. Ambiciózus céljuk, hogy 2025-re a világ legnagyobb napelemgyártójává váljanak, és a globális piac számára megfizethető és hatékony napelemeket kínáljanak. Ezt úgy érik el, hogy jelentős összegeket fektetnek be a kutatásba és fejlesztésbe, és több mint 500 tudósból és mérnökből álló csapatuk azon dolgozik, hogy a napenergia-technológia határait feszegessék.

 

A Longi Solar termékeinek egyik legfontosabb előnye a nagy teljesítmény. Paneljeiket úgy tervezték, hogy nagyobb energiát termeljenek egységnyi területre vetítve, köszönhetően a fejlett cellatechnológiának, amely maximalizálja a napfény elektromos árammá történő átalakítását. Tartósságukról és megbízhatóságukról is ismertek, számos olyan tulajdonságuk van, amelyek ellenállóvá teszik őket az időjárással, a hőmérséklet-ingadozással és a mechanikai igénybevétellel szemben.

 

A Longi Solar minőség és innováció iránti elkötelezettségét számos díjjal ismerték el, köztük a 2017-es rangos Intersolar Award díjjal. Emellett paneljeiket olyan vezető globális vizsgáló szervezetek tanúsítják, mint a TÜV Rheinland és a Photovoltaic and Wind Power Systems Quality Test Center.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a Longi Solar termékeit kínáljuk webáruházunkban, mivel úgy gondoljuk, hogy kiváló választás mindazok számára, akik a nap erejét szeretnék hasznosítani. A fenntarthatóság és az innováció iránti elkötelezettségük megegyezik értékeinkkel, és biztosak vagyunk abban, hogy kiváló minőségű termékeik megfelelnek ügyfeleink igényeinek. Akár otthonát, akár vállalkozását szeretné ellátni energiával, a Longi Solar napelemkínálata biztosan kiemelkedő teljesítményt és megbízhatóságot nyújt az elkövetkező években.